Dit jaar wederom naar de Alpen om te mountainbiken. Eerst een week naar Salzkammergut, dan een week naar Flachau en tenslotte nog een week naar Latsch, in de Vinschau, Süd Tirol. Een heerlijke combinatie. Wederom heel veel tochten gemaakt. Maar naast fietsen hebben we ook nog twee keer geraft, één keer gewandeld en wat andere dingen gedaan. In elk hotel hadden we wireless internet dus zijn we steeds in staat geweest om dit blog bij te werken en foto’s te plaatsen. Daarom dit keer geen apart fotoalbum. Onder het kopje gerelateerde berichten staan links naar alle artikeltjes (met foto’s) die we tijdens de vakantie geschreven hebben.

Tijdens deze vakantie hebben we wederom heel veel filmpjes gemaakt met de Nanocam action camera. In de loop van de tijd zal ik die bewerken en op Youtube plaatsen. Je kunt de filmpjes (compilaties)  hieronder bekijken of klik hier om naar de desbetreffende YouTube playlist te gaan.

Tevens staan er een aantal vakantiefilmpjes op Youtube die gemaakt zijn met de iPhone. Je kunt de filmpjes hieronder bekijken of klik hier om naar de Alpen 2011 – Youtube playlist te gaan.

1 reactie