Onze laatste week. In Latsch, Süd Tirol dus. Beetje Italië en beetje Oonstenrijk. We zijn vandaag op tijd gearriveerd na heel veel kilometers autosnelweg in hotel Das Paradies te Latsch. Wat een luxe hotel zeg! Mooi terras, restaurant, wellness gedeelte en hele mooie kamers. Van alle gemakken voorzien. Bovendien was onze kamer voorzien van een romantisch pakket (dat had ik dus in een romantische bui bijgeboekt) wat neerkwam op heel veel neprozenblaadjes en ontelbare hartjes overal verspreid in de kamer. Maar echt leuk: ook een bord met aardbeien die gedoopt waren in witte choco. Mjam! En een fles Prosecco waar we nog niet aan gegaan zijn.

Na de kamer betrokken te hebben en na een flink deel van de aardbeien verorberd te hebben zijn wij nog even vertrokken voor een korte fietstocht. Zelf samengesteld adhv een topografische kaart met wandel- en fietsroutes. Ik had blijkbaar een gelukkige hand. Het werd namelijk een erg leuke tour door boomgaarden (appels, appels en nog eens appels), langs twee kasteelruïnes en langs een riviertje. Het leukste echter was nog wel dat we over een erg leuke trail kwamen. Een soort van kleine Ewige Wand met mooie uitzichten op één van de ruïnes, de Obermontani Burcht.

Omdat we in Italië zijn kunnen we gelukkig weer wat later eten wat we dan ook prompt deden. Dit is duidelijk een luxer hotel. Het eten is navenant luxer en uitgebreider. Een fantastische voorgerechtenbuffet inclusief saladbar gevold door nog eens 5 gangen (met kaas en toetje als je zou willen). De wijn smaakte ons vanavond ook bijzonder goed. Ach …. het is heerlijk weer in Italië te zijn.