De 60 km met 900hm vandaag was erg relaxed. Omdat we die alleen naar beneden fietsten! Met een busje werden wij en nog vele andere bikers naar de Reschensee gebracht om vervolgens over een heel mooi fietspad, met vele mooie panorama’s en langs leuke stadjes, terug te fietsen naar Latsch. De Reschensee ligt op ruim 1500 meter en Latsch op iets meer dan 600 meter. Behalve een paar kleine stukjes omhoog ging het alsmaar naar beneden. Soms steil, waardoor we zonder bijtrappen snelheden tot 53 km/h haalden, soms vals plat omlaag waardoor we eenvoudig tegen de 30 km/h haalden. Soms hadden we ook nog eens de wind in de rug. Kortom: eine gemütliche Tag. Behalve dan het laatste stukje wat ik er zelf bij had verzonnen om nog een mooi stukje Waalweg te kunnen doen ipv een route die we kenden. Maar na die Waalweg kwam nog een steile en niet al te korte klim. Hadden we even niet op gerekend. Werden we toch nog moe en bezweet.

Terug in het hotel konden we nog genieten van een zogenaamde Teilkörpermassage die bij ons bike arrangement zat. Ik koos uiteraard voor de benen en Christel voor rug en nek, omdat haar benen onder de blauwe plekken zitten. En even voor de duidelijkheid: Christel is niet ernstig gevallen of zo, maar vallende bladeren leidden al tot blauwe plekken.

Nu onweert het en koelt het lekker af. Mocht ook wel na 4 dagen boven de 30 graden!


1 reactie

RiAnt · 2011/06/30 op 22:32

Hallo Christel en Leon. dat eerste plaatje komt ons heel bekent voor wij hebben bijna dezelfde foto gemaakt vorig jaar met Maria en Ab, ook voor ons een mooie streek, maar dan wel om te wandelen Nog veel vakantie plezier RiAnt

Gesloten voor reacties.