Dit is de persoonlijke website van mij, Leon Pillich, en mijn vrouw, Christel Pillich. Op deze website verhalen wij over dingen die wij leuk vinden: vakanties, mountainbike tochten, hardloopwedstrijden, goede restaurants, recepten, digitale fotografie en al het andere waar wij (soms) interesse in hebben. Hier volgt als eerste een introductiefilm.

Ik ben oorspronkelijk met een website begonnen op 14 september 2003. Dit was een met de hand gemaakte website . Hierop zijn een aantal fotoalbums te vinden en foto’s van de voorbereidingen voor Nijmeegse 4-daagse in 2004 die ik met Christel heb gelopen. Deze website is te vinden onder Mijn links.

Op 29 oktober 2006 ben ik overgestapt op WordPress voor mijn website. Dit leek me de handigste tool om zonder veel problemen een website bij te houden. Ik heb ook nog naar andere tools gekeken maar die lijken allemaal toch een stuk complexer. Voor het foto album (zie onder Mijn links) heb ik eerst nog een tijdje Coppermine Gallery gebruikt, maar ben ook daarvoor al snel overgestapt op WordPress met de Nextgen Gallery plugin.

Nog kort wat over mezelf: ik ben geboren op 6 september 1969 (oud hè), heb informatica gestuurd aan de Universiteit in Nijmegen, ben getrouwd met Christel sinds 27 september 1996, woon in Malden en werkte tot begin 2015 als directeur-eigenaar in Nijmegen bij Aia Software. Sinds begin 2017 ben ik actief met mijn nieuwe onderneming VR Lab, waar we ons bezig houden met toepassingen van de bijzonder spannende nieuwe technologieën Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality. Daarnaast doe ik ook nog wat advies- en ontwikkelwerk erbij, in mijn bedrijfje Korrel 240.