Van 13 juni 2008 tot en met 5 juli 2008 hebben wij een trektocht gemaakt door het Noord Westen van de Verenigde Staten. De reis begon in Denver, Colorado en ging per huurauto via een reeks Nationale Parken naar Seattle, Washington. Tijdens deze reis bezochten we achtereenvolgens Rocky Mountains Nantional Park, Dinosaur National Monument, Grand Tetons NP, Yellowstone NP, Glacier NP, Mount Rainier NP, Olympic NP en Seattle. Op elk van deze locaties hadden we voldoende tijd om één of meer wandelingen te maken.

Naast de landsschappen en uitgestrektheid van het landschap waren de bijzondere natuurverschijnselen in Yellowstone National Park en de wilde dieren de dingen die op ons de meeste indruk maakten.

Er waren heel veel foto “opportunities”. Een klein deel van de foto’s die we namen zijn opgenomen in een fotoboek waarvan u hier de PDF kunt download. Het fotoboek is met iPhoto gemaakt. De afgedrukte versie, die we via Apple besteld hebben, is erg fraai geworden. Let op: dit is een groot (>60MB) bestand.