Op deze site heb ik bij heel wat blog artikeltjes en andere pagina’s tracklogs staan. Hoofdzakelijk als een soort van archief. Die tracklogs kunnen ook gedownload worden maar degene die een tracklog download om na te rijden moet zich wel het volgende bedenken:

  • De tracklogs zijn van routes die soms over openbare wegen en paden gaan maar soms ook niet; met name de tracklogs van mountainbike toertochten gaan vaak over paden waarvoor alleen voor de specifieke toertocht toestemming is gegeven. Ik weet niet voor welke tochten dat wel of niet geldt.
  • Als je een tracklog wilt gebruiken om na te rijden dien je zelf na te gaan of je de route wel mag rijden.
  • Als dat niet het geval is of je twijfelt dan niet narijden aub. Hou je hier alsjeblieft aan want veel toertochten kunnen alleen maar bestaan bij de gratie van toestemming van de landeigenaren. Voor sommige toertochten hebben wel 30 eigenaren van land toestemming gegeven. Die geven met die eenmalige toestemming geen toestemming om er altijd te rijden. Overtreden we dit dan maken we het organiseren van toertochten wel heel erg moeilijk.
  • Uiteraard is het nooit een probleem de tracklogs van vaste routes, of van routes met de trekking fiets gereden, na te rijden.

Bedankt voor de medewerking.