Vandaag de eerste dag van de wintersportvakantie. Met twee auto’s gereden. Joris en Nicole waren om 5:00 vertrokken uit Eindhoven en wij om 7:00 uit Malden. De reis verliep voorspoedig. Droog en zelfs mooi weer helpt natuurlijk een flink stuk. Toevallig kwamen we elkaar tegen vlak voor de Oostenrijkse grens op de parkeerplaats van een tankstation, waar we vignetten afhaalden/kochten. Dus ook tegelijkertijd bij het Familotel Hopfgarten. Wij zijn volgens mij echt de enige hier zonder kinderen ;-).

Super mooi hotel, grote luxe kamers en heel veel faciliteiten voor kinderen en wintersporters. Nog even buiten gewandeld en de kinderen uitgelaten. De oefenweide ligt direct voor het hotel. Verrassend genoeg ligt er op de pistes nog genoeg sneeuw. Men vertelde ons ook dat het nog best goed skiën was op de bovenste pistes. Veel pistes op de noordzijde en dat helpt.

We hebben nu net het avondeten achter de rug. Om praktische reden kiest me hier voor buffet. Kwaliteit is echter prima, behalve de spruitjes en de worteltjes. We moeten wel op tijd beginnen met eten want om 20:00 is alles op en opgeruimd.


Onderweg op de parkeerplaats waar we elkaar ontmoetten.


Jurre showt zijn stapelbed en is ook trots op zijn privé tv op zijn eigen kamer.


Emiel gooit een sneeuwbal tegen zijn eigen neus.


Hier is Emiel niet een klein beetje uit zijn hum.

– Posted using BlogPress from my iPad

Location:Hopfgarten, Austria

Categorieën: Vakantie