Vandaag zijn wij met zijn tweetjes gaan skiën. Joris en Nicole gingen de kinderen kennis laten maken met de nanny. De oppas service begint morgen pas echt. Vanochtend hebben Joris en Nicole met de kinderen buiten gespeeld. Lekker spelen in de sneeuw en sleetjes rijden. Na het middagslaapje zijn ze gaan zwemmen in het zwembad van het hotel.

Wij zijn vrij vroeg omhooggegaan om wat pistes te verkennen. Als eerste wat pistes aan de Brixen zijde van Hohe Salve. Een mix van blauw en rood. De pistes hier waren redelijk. Dwz soms wat ijzig maar meestal erg zacht. Eigenlijk ligt er niet genoeg sneeuw dus soms is een pistes simpelweg een witte strook in het groen. De omstandigheden waren ronduit lenteachtig. Volop zon en te hoge temperaturen. Sommige pistes die volgden waren erg slecht maar …. verrassend … nog wel te doen. De pistes aan de noordzijde waren ietsjepietje beter. Veel noordzijde hebben we echter nog niet kunnen doen. Na de lunch nog even verder geskied tot bijna 15:00. Tenslotte via een aantal gondelliften terug naar Hopfgarten. De dalafdalingen slaan we voorlopig maar even over. Het weer heeft ook grote voordelen: twee keer lekker in het zonnetje op het terras gezeten om wat te drinken en eten. En door de combinatie groen-wit extra mooie uitzichten.


– Posted using BlogPress from my iPad

Location:Hopfgarten, Austria

Categorieën: Vakantie

4 reacties

RiAnt · 2011/01/17 op 22:30

Zo te zien is het prachtig daar, hier zou het regenen maar daar hebben we weinig van gezien.
Ik heb de fiets maar weer eens van stal gehaald en ik kon nog fietsen, na zo’n lange tijd zou je het bijna verleren heel veel groeten en voor Jurre en Emiel een knuffel.

Liesbeth · 2011/01/16 op 22:14

Lastige omstandigheden voor een sneeuwbuikschuiver lijkt me….
Hier is het gelukkig ook een beetje lenteachtig, vandaag bij speeltuin in de zon gezeten.

Veel plezier allemaal!

Leon · 2011/01/16 op 20:17

Ahum. Ik heb de Action Cam in Malden liggen.

rene · 2011/01/16 op 19:54

Krijgen we deze vakantie weer beelden van de action cam te zien? Tijdens het skiën, uiteraard :o)

Gesloten voor reacties.