Nadat het afgelopen donderdag al gesneeuwd had in grote delen van het land en dus ook hier in de omgeving, heeft het vandaag nog veel meer gesneeuwd. Geen weer om te mountainbiken dus, de toertocht in Wanroij die we wilden rijden was sowieso afgelast, maar wel om een mooie winterwandeling te maken. Dus maar weer een keer naar de Hatertse Vennen voor de ‘gele route’ van 7km die bij Diervoort start. Eerst auto sneeuwvrij maken en dan heel voorzichtig op weg naar de start. Rijden ging goed maar niet snel!

De wandeling was -uiteraard- erg mooi. Het sneeuwde bijna de hele tijd en er lag dan ook een flink pak. Mooie poedersneeuw! De gele route is erg afwisselend: bos, heide, vennen en weilanden. Erg druk was het niet al kwamen op sommige stukken wel wat andere wandelers, sleetje rijders en zelfs een paar langlaufers tegen. Heerlijk om even van dit fantastische winterweer te kunnen genieten.

Toch hoop ik dat we later deze week op tweede kerstdag wel weer met goed fatsoen mountainbiken. Schaijk staat dan in principe op het programma.

Categorieën: Wandelen