Het grootste skigebied in Montafon heet Silvretta Nova en dat was vandaag ons doel. Via tig liften en een paar uiterst mistige pistes kwamen we na anderhalf uur aan bij het Bergstation van Valisera. Daar één piste geskied, deels nog in de mist, en toen maar meteen gaan lunchen in Bella Nova.

Silvretta Nova

Silvretta Nova

Het restaurant zag er in eerste aanleg niet al te bijzonder uit maar bleek een prima keuken te hebben. Heerlijke pasta’s als lunch. Je kunt het slechter treffen.

Lekkere pasta

Lekkere pasta

Tijdens de lunch zagen we het weer steeds beter worden. Helaas nog wel even kort mistig toen wij vertrokken maar al snel trok het toch open. We hebben de hele middag heerlijk kunnen skiën. Beetje rustig aan omdat we allebei flink verkouden zijn. Toch ging het best lekker en de omgeving was echt schitterend.

Wederom een mooie omgeving

Wederom een mooie omgeving

Christel in haar nieuwe outfit

Christel in haar nieuwe outfit

En ik in mijn nieuwe spullen

En ik in mijn nieuwe spullen

Bij het bergdorpje Garfrescha hebben we nog even lekker gejaused met één stuk kuchen (Oostenrijkers serveren ruim). Tenslotte nog wat eenvoudige pistes om bij het Mittelstation van Valisera te geraken van waaruit we de gondel terug het dal in namen. We hadden namelijk gehoord dat de dalafdaling nogal veel prikken betekende. Misschien doen we die nog wel een andere keer.

Na een lekker Erkältnisbad voor mij en een hete douche voor Christel zijn we op tijd gaan eten en maken we ons nu op om vroeg naar bed te gaan. De livemuziek in de bar laten we maar even aan ons voorbijgaan. Hopelijk zijn we morgen dan weer een stuk fitter.

Categorieën: Wintersport