Vannacht werd ik opeens wakker. Misselijk en een stevige buikpijn. Dat werd niet minder. Een paar wc bezoekjes later en na één keer stevig overgeven was de conclusie simpel: iets verkeerds gegeten en dus voedselvergiftiging. Na een slechte nacht en niet in staat om ontbijt te nuttigen besloot ik om in iedere geval ’s ochtends niet mee te gaan skiën. En in de loop van de ochtend, na nog een keer overgeven, besloten om maar in bed te blijven. Pas toen Christel weer terug was eindelijk iets anders genuttigd dan water: (lauwe) cola, zoutstengels en een kop thee. Langzamerhand voelde ik me beter zodat ik wat spaarzame hapjes tot me heb kunnen nemen. Hopelijk morgen weer skiën. Ben nog wel heel slapjes.

Christel, Joris en Nicole zijn uiteraard wel gaan skiën. In het skigebied van Sankt Johann in Tirol. Verouderde liften maar wel mooie lange afdalingen. Hoop ik later deze week nog te gaan genieten. Bijgaande foto’s zijn door Joris genomen.


– Posted using BlogPress from my iPad

Categorieën: Vakantie

1 reactie

RiAnt · 2012/02/07 op 00:48

Hoi allemaal, heel veel beterschap voor Leon en hopelijk vandaag weer op de latten.
Wij zijn net thuis van Liesbeth (leuke dans trouwens, allemaal van genoten)was erg gezellig feest groetjes RiAnt

Gesloten voor reacties.