Vandaag moest Joris weer bij de kindjes blijven omdat Emiel alleen ’s ochtends opvang had. Daardoor kon Joris wel gaan kijken bij de skiles van Jurre. Jurre doet het erg goed op skiles. Morgen volgen wat YouTube links met filmpjes van Jurre.

Nicole, Christel en ik kozen wederom voor Steinplatte. Vooral omdat het een relaxed gebied is en ik me nog wat slapjes voelde. Uiteindelijk bleek dat ontzettend mee te vallen. Alleen iets vaker een hutje opgezocht om te kunnen toiletteren. Wederom ontzettend goede sneeuw. Nog beter dan zondag vanwege de paar centimeter verse sneeuw. Drugsverslaafden zouden gek worden van al dat witte poeder. Heerlijk geskied dus. Lekker mengsel van blauw en rood. Mijn iPhone maar eens gebruikt om al skiënde een filmpje te maken.

Halverwege de middag werd Christel misselijk en haakte af om de kortste weg naar het restaurant boven aan de gondel te nemen. Net op tijd kreeg Christel vanuit de keuken een emmer aangereikt. Het toilet was te ver weg. Nu, een paar uurtjes later, gaat het gelukkig alweer een stukje beter. Hopelijk kan ze morgen mee.

Morgen naar Fieberbrun. Het belooft een hele mooie dag te worden met temperaturen net onder het vriespunt.


– Posted using BlogPress from my iPad

Categorieën: Vakantie

1 reactie

Johan Roos · 2012/02/07 op 21:20

Hé! Je remmen piepen!

Gesloten voor reacties.