Het was vandaag wat frisser dan de afgelopen dagen maar nog wel heel mooi weer. We hadden wel wat probleempjes: Nicole skiede met een snotkop, Christel met een dikke wang, Joris met te weinig slaap (want tot laat in de nacht gelezen) en Leon snipverkouden. Het skiën begon niet zo goed. Eerste stuk kwamen we totaal verkeerd uit op een stijl stuk ijzige helling waarop Leon prompt onderuit ging. Daarna had vooral Leon het met zijn verkouden kop moeilijk om op gang te komen. Gelukkig ging het al snel beter. We hebben wel wat rustiger aan gedaan en een extra pauze ingelast. Na de lunch zijn we opgesplitst. Nicole en Leon gingen naar het hotel terug en Joris en Christel skieden nog wat verder. De eerste twee hadden wel wat moeite om de terugweg te vinden en dus nog wat extra pistes gedaan die overigens heel goed gingen. Wel de dalafdaling overgeslagen itt Joris en Christel. Beneden meteen langs de drogist om wat spulletjes tegen verkoudheid en snotkoppen te halen. Hopelijk knappen we daar snel mee op.


Emiel met butsmuts en goggles van pappa.


O ja, voor de mensen die onze verhaaltjes al langer volgen hebben we nog breaking news over Rudi, onze Sneeuwhopper, en Helga, onze Oostenrijkse Sneeuwbuikschuifster. Vanwege het onthutsende te kort aan sneeuw hier en de recente berichten over grote hoeveelheden sneeuw in het noord-oosten van de VS hebben de twee besloten om op vakantie te gaan naar New York. Hopelijk zijn ze nog op tijd terug om een borreltje met ons te drinken!

– Posted using BlogPress from my iPad

Location:Hopfgarten, Austria

Categorieën: Vakantie

1 reactie

Liesbeth en Olivier · 2011/01/19 op 10:33

Hoi hoi,

Olivier zit hier bij het zien van de foto’s van alles te vertellen …….jafjslf h owej;ahgia;g;nbjkh;,v ;ahfhtherjkhhfdghkh…..
Leuk de verhalen weer te lezen! Ook hier een paar snot(apen)koppen rondlopen, iemand met pleisters en iemand met een stijve nek, maar verder alles goed.

Hopelijk komen jullie Helga en Rudi nog tegen! groetjes, Liesbeth

Gesloten voor reacties.