Vandaag was het beduidend kouder op de pistes en vooral in de liften. Christel is vanochtend eerste even bij de huisarts langs geweest voor haar dikke wang. Een anti biotica kuurtje en een pijnstiller annex anti zwellingsmiddel moeten het dan doen. Geen reden om niet verder te skiën. nu wel met een bivakmuts die weinig van het gezicht vrij laat. Eentje die voor Wilders en consorten reden zou zijn om Christel te beboeten ;-).

Er was al aardig wat verse sneeuw gevallen en het skiën daarop was super. Heerlijk snijden door de boterzachte verse sneeuw. Regelmatig sneeuwde het nog overdag. Helaas was het wel regelmatig erg mistig. Gecombineerd met de koude wind maakte dit dat het totaal anders was dan voorheen. We hebben de dag niet helemaal volgemaakt; even na drie waren we allemaal beneden. Leon en Christel zijn toen nog aan de jause gegaan. Joris en Nicole hadden dat al ergens aan de piste gedaan.

De komende dagen zijn de omstandigheden hopelijk helemaal top. Koude en verse sneeuw moeten daar voor gaan zorgen. Nog een leuk dingetje ontdekt: een website, waar je na registratie, kunt zien wat je geskied hebt. Cool!


– Posted using BlogPress from my iPad

Location:Hopfgarten, Austria

Categorieën: Vakantie

1 reactie

RiAnt · 2011/01/20 op 20:38

Nog een dag denk ik, geniet er nog van. Hier was het vandaag ook heel mooi weer. geen regen maar ZON!!!!!!!!!!!!!Heel veel groetjes aan jullie allen RiAnt

Gesloten voor reacties.