Vanochtend hebben we de clubdag van Licht Verzet gehad. Ik vraag me trouwens wel af waarom zoiets geen clubochtend heet, maar goed. Eerst van 9:30 tot tegen 12:00 lekker biken in vier groepen (2 senioren, 2 jeugd) door het Reichswald vanuit De Diepen even buiten Milsbeek, gevolgd door pannenkoeken eten bij De Diepen.

Blijft toch mooi, fietsen in het Reichwald! Leuke hellingen, leuke afdalingen en af en toe wat langere rechtere en vlakkere paden om even wat meer snelheid te maken. Het was om sommige plaatsen wel extreem modderig. Ik denk niet dat onze fietsen eerder zo vies waren als na deze tocht! Het ging mij redelijk af, maar op 2/3 had ik de ‘piep oet’. Christel had op het einde nog gewoon over en kon deze keer wel heel erg goed meekomen. Haar conditie en snelheid is de laatste tijd omhooggeschoten. Ik had gisteren waarschijnlijk toch een paar glaasjes wijn minder moeten drinken om fitter aan de start te verschijnen vandaag!

Bij terugkomst de fietsen op de auto gemonteerd, de ergste troep van de kleren en schoenen geborsteld en vervolgens naar het restaurant. Ging ik me toch nog op de bek :-(. Een glad houten trapje naar beneden, natte gladde schoenen en het was gebeurd. Ik donderde naar beneden, kwam hard op mij stuitje terecht en sloeg vervolgens nog hard met mijn hoofd tegen een balk. Gelukkig lijkt het allemaal mee te vallen. Terwijl ik dit schrijf heb ik geen hoofdpijn en ben ik niet duizelig of zo. Ik heb alleen wat pijn aan de kont ;-).

Maar: een geslaagde ochtend. Volgend jaar maar weer meedoen.

Categorieën: Mountainbike