Op deze wederom mooie dag, we zijn vandaag 20 jaar bij elkaar, hebben we Sevilla verder verkend. We zijn begonnen met de Alcazar. Een bijzonder fraai paleiscomplex waarvan de bouw begon in de 13e eeuw en die een mix is van Spaanse en Moorse stijlen. Oneindig veel mooie details, gekleurde tegels, snijwerk in steen en hout etc. Het fototoestel kreeg het er warm van. Inclusief een bezoek aan de tuinen, met veel fonteinen, gekleurde tegels, enorme bomen en mooie patronen, heeft dit bezoek de hele ochtend geduurd.
Vervolgens zijn we via een leuke route naar de wijk Arenal gewandeld waar we eerst uitgebreid (met zijn tweetjes een hele Tarbot genuttigd) geluncht hebben en vervolgens een tour door de stierenvechtersarena gedaan hebben. Daarna via de Torre del Oro naar het Parque Maria Louisa. Een mooi park met een aantal bijzonder fraaie gebouwen.
’s Avonds hebben we een tijd rondgelopen om een goed restaurant te vinden om onze 20 jaars bij elkaar zijn te vieren. Een heel mooi plekje gevonden, Corral del Agua, waar we nu lekker zitten te dineren op een intiem binnenplaatsje.


– Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Paseo de Catalina Ribera,Seville,Spain

Categorieën: Vakantie