Afgelopen weekend zijn Christel en ik naar de Eifel geweest om te biken. Als gebied voor de Nord Eifel gekozen en als locatie Bad Münstereifel waar we een hotel voor twee nachten geboekt hadden. Het is een goed uitgangspunt. Veel hotels en veel eetgelegenheden. Wij hebben twee keer heerlijk gegeten. Alleen de timing was beroerd. De eerste avond veel te weinig (als in geen) tijd tussen de gangen en de tweede avond veel te veel.

Op zaterdag hebben we heerlijk gefietst. Het weer was ook maximaal goed voor fietsen. Mtb route 1 (licht) en route 7 (middel) verbonden door een stukje van route 10. Het eerste stuk van 1 was aardig maar niet bijzonder. Route 7 daarentegen was en heel mooi en heel leuk om te mtb-en. Een aantal knettersteile hellingen (waarvan we 2 niet helemaal konden fietsen) en één ontzettend gave downhill. Steil, technisch, bochtig. Mooier ben ik het nog niet tegengekomen. Het tweede deel van 1 bevatte ook nog een aantal leuke stukken. Totaal 56km met 1100hm.

Zondag was het grijs en nat. Bepaald niet uitnodigend om te gaan biken. Dus na het ontbijt de boel ingeladen en via Holthees naar huis gereden.


– Posted using BlogPress from my iPad

Categorieën: Mountainbike