Zaterdag waren we uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje in Vlijmen bij Den Bosch. Dat is best te doen met de fiets vanuit Malden. Dus een leuke route uitgezocht via http://www.falk.nl. De route kwam neer op de zuidoever van de Maas volgen via knooppunten. Prima te doen toch? Ja, maar we kwamen er wel achter dat de knooppunteninformatie (letterwaarde?) op falk.nl wel erg verouderd is. Diverse knooppunten waren verdwenen en er waren, waarschijnlijk vanwege de aansluiting op de knooppunten aan de overkant van de Maas in Gelderland, veel nieuwe punten bijgekomen. Maar goed. De route was toch goed te vinden en nog leuk ook! Veel rijden op de dijk, langs leuke dorpjes en steeds weer zicht op de Maas. Na het feestje zijn we naar het Centraal Station in Den Bosch gereden en hebben we de trein genomen naar Wijchen. Gelijk dus maar eens wat ervaring opgedaan met de fiets meenemen in de trein. Van station Wijchen nog een stukje binnendoor naar Malden. Inclusief de kilometers ’s avonds nog gemaakt in verband met restaurantbezoek weer meer dan 100km gedaan.

Categorieën: Fietsen