Na net geen acht uur rijden zijn we aangekomen op onze vakantiestek, Montafoner Hof in Tschagguns. In 2013 waren we ook al een keer hier om te skiën en najaar 2012 om te mountainbiken. Weerzien dus. Diverse personeelsleden kenden we nog en zij ons.
We hadden nog tijd over voor een kort wandelingetje door de sneeuw, langs het riviertje en door het dorp. We kwamen ook nog langs de skischansen die voor de Europese Jeugd Olympiade van vorige week gebruikt zijn. Vier stuks, van klein tot groot. Zelfs bij de kleinste kreeg Christel nog niet de neiging om het te proberen.
Het avondeten blijkt nog onveranderd goed met livemuziek en dessertbuffet, een kolfje naar Christel’s hand.

(null)

(null)

(null)

(null)


1 reactie

Leny · 2015/02/02 op 23:50

Zojuist de foto van het dessertbuffet gezien. Jam, jam, Jamie!

Gesloten voor reacties.