Een heerlijke afwisselende eerste skidag gehad. Vandaag gekozen voor de eerste berg, Golm, in Montafon omdat de pistes hier rustig en eenvoudig zijn. Heel geschikt om er even in te komen.

Het weer had vandaag van alles wat te bieden. Af en toe zon, af en toe sneeuwbuien en soms skiën in de nevel/wolken met matig zicht. Temperatuur was laag maar heel goed te doen. Resultaat was overigens wel dat de sneeuw op de pistes heel erg goed was. We hebben in het begin vooral blauwe pistes gedaan, later gevolgd door rode. Prettige opbouw zo. Op het eerste lange rode stuk maakte Christel haar eerste duikeling, zonder erg. Meestal heeft ze geniet aan eentje per vakantie, dus dat komt vast wel goed. Ondanks dat we vroeg gingen lunchen was er binnen geen plek in het restaurant dat we uitkozen, dus dan maar buiten op het terras van een lekkere lunch genoten. Maakte ook niets uit toen het op dat moment ging sneeuwen ;-).

De laatste afdaling vandaag ging helemaal vanaf het hoogste punt via de rode 6, blauwe 2 en rode 8 naar het dalstation in Vandans. Totaal bijna 1500 hoogtemeters. En vooral die laatste rode 8 was echt kicken. Tot 16:00 geskied. In Vandans namen we de gondel naar Latschau omdat we daar vanochtend met de shuttle van het hotel werde afgezet. Niet bedacht dat we ook in Vandans opgehaald zouden kunnen worden.

Vanavond was de weekaftrap in het hotel met live muziek (op zijn Oostenrijks dat wel), een aperitief van het huis, een praatje van de eigenaars en vervolgens voorgerechten buffet in de keuken. Bijzonder en ondanks dat we dit al twee keer hier hadden meegemaakt toch erg leuk. Ondertussen is er weer een flink pak verse sneeuw bijgevallen. Benieuwd wat de dag van morgen gaat brengen.

Verse sneeuw, zon en sneeuwbuien

Mooie pistes

Op het terras eten in de sneeuw

Skiën op Golm