De highlight van vandaag was de allereerste skiwedstrijd van Jurre waarmee zijn week skiles werd afgesloten. Jurre deed het uiteraard helemaal prima tijdens deze internationale skiwedstrijd van Kirchdorf voor de kleinsten. Al slalommend snelde hij naar een 2e prijs. Alleen een kop grotere Duitse jongen kon hem voor blijven. Hieronder een montage van filmpjes van Jurre’s ski avonturen. Let op: Jurre is het kleine manneke in het grijze pak met rode helm die altijd voorop wil en meerdere malen inhaalt en overal tussendoor glipt tot frustratie van de latere winnaar die dat niet tijdens de wedstrijd liet gebeuren.

Morgen mag Jurre met de volwassenen mee naar de Steinplatte. Volgens de skileraar kon deze ‘Forsche’ jongen daar wel wat pistes aan.

Christel en ik zijn vandaag gaan skiën in Sankt Johann. Gelijk ’s ochtends, dus Jurre’s wedstrijd hebben ook wij vanaf filmpje moeten bekijken. Joris heeft ons voor de lunch ontmoet op de Jodlalm. Het was Nicole’s dag om de kinderen te vervoeren en te vermaken wat vooral lastig bleek met Emiel die zijn ‘ik ben helemaal niet eigenwijs’ dag had.

Het skigebied is aardig. Een aantal erg leuke pistes, vooral de rode 4a en 4b waren helemaal top, maar ook wat mindere pistes. Opvallend is dat het gebied voorzien is van sterk verouderde liften. Aan eentje bleef ik hangen met als gevolg dat de elastiek van mijn jas knapte. Had ik toch niet nodig. Daarom heeft Christel nog een nieuwe skibroek gekocht waardoor we maar net op tijd bij het avondeten verschenen. Gelukkig was de venkelsoep nog niet op.

– Posted using BlogPress from my iPad

Categorieën: Vakantie

1 reactie

RiAnt · 2012/02/10 op 20:56

Goed zo Jurre, gefeliciteerd van Opa en Om. Nog een goede reis naar huis morgen.

Gesloten voor reacties.