Vandaag mocht Jurre met ons mee. Lekker skiën met zijn vijven op de Steinplatte. Heel spannend voor Jurre, maar wat vond hij het leuk en wat deed hij het goed. Knap voor een kereltje van 4 na een week les.

Ik heb een aantal filmpjes gemaakt en gemonteerd als een samenvatting van het skiplezier.

Christel en ik hebben ook nog wat andere pistes gedaan, tussendoor en nadat Joris, Nicole en Jurre weer naar het hotel vertrokken waren. Een paar keer ook het Funpark meegenomen en kleine stukjes off-piste zoals het volgende filmpje laat zien.

En als toegift eindelijk een keer een filmpje van mij op de piste:

Uiteraard ook nog wat foto’s gemaakt vandaag, al zijn die minder leuk dan de filmpjes. Het weer was overigens heel redelijk. Af en toe een zonnetje maar wel erg koud. De pistes waren weer eens van superieure kwaliteit. Morgen nog een laatste keer een paar uur skiën en dan de eerste etappe richting huis.


– Posted using BlogPress from my iPad

Categorieën: Vakantie

1 reactie

Leon · 2012/02/11 op 07:25

Change of plan: we gaan vandaag gewoon naar huis. Morgen nog even rustig thuis zijn heeft ook zijn voordelen.

Gesloten voor reacties.