Vandaag de mtb toertoch vanuit Vierlingsbeek gereden. We kozen de 45 km, die 47 km bleek te zijn. Een erg mooie route, die er ook nog eens fantastisch bij lag. Heel erg weinig modder en mooi weer maakte er een waar feest van. Vanuit Vierlingsbeek ging het eerst naar een stukje bos met leuke paadjes tussen Holthees en Overloon. Vervolgens de snelweg over en een wat saaier stuk door een bos aan de Overloonse kant van de snelweg. Bij het Schaartsven ging de route direct langs het water om vervolgens aan te sluiten om grote stukken van de vaste route van Overloon. Die route is erg leuk met technisch uitdagende stukken en bultjes/klimmetjes. Na dit erg leuke stuk was het tijd voor pauze bij de Blokhut in Overloon. Vandaar ging de route langs de spoorweg richting de Geisterse bossen. Ook daar was een erg leuk stukje parcours uitgezet, met wederom een aantal erg uitdagende en spannende stukken. Het laaste stuk van de route voerde ons via een paar stukje bos, stukje verharde weg en stukjes veldweg terug naar Vierlingsbeek. Daar stonden mensen klaar om de fietsen vakkundig af te spuiten. Super! Kortom: een mooie en goed georganseerde route. Als het even kan volgend jaar weer.

Categorieën: Mountainbike