Afgelopen zaterdag zijn we eindelijk een keer met Jurre gaan mountainbiken. Een paar maanden geleden hebben we een tweedehands kinder mountainbike gekocht, primair voor gebruik door Anna en Jurre. Uiteindelijk een afspraak kunnen maken voor een logeerpartijtje met mtb rit.

Het had de dagen ervoor behoorlijk geregend en lange tijd was het onduidelijk of we überhaupt zouden kunnen gaan fietsen vanwege het weer. Maar dat viel dus reuze meer. Lekker weer om te fietsen zelfs maar dus wel modderig. En dat hebben we dus geweten! We hebben, na wat paden om op te warmen in het begin, het stukje groene route in Heumensoord gereden. Daar zitten aardig wat modderige stukken in, die er slecht aan toe waren. Voor Jurre uiteraard alleen maar leuk. Lekker er doorheen rijden. Alleen bij de glibberigste stukken ging hij van de fiets om te lopen. Verder heeft Heumensoord een aantal leuke heuvelruggetjes, zoals de Dassenburcht. Die vond Jurre helemaal geweldig en moesten dus ook heel vaak gedaan worden. Op het einde kreeg hij helemaal de smaak te pakken en probeer hij te springen met de fiets. En natuurlijk slaagde hij daar op geschikte stukken heel goed in. De foto’s laten dat goed zien. Verder laat het filmpje aardig wat van het plezier zien dat Jurre had.

Ik denk dat deze mountainbike ervaring wel een vervolg krijgt! Zelf wilde hij wel een keer komen mountainbiken als zijn nichtje Anna er ook zou zijn. Dan zouden we gezellig met zijn vieren kunnen fietsen!

Categorieën: Mountainbike

1 reactie

RiAnt · 2014/08/14 op 12:04

Wat leuk zeg om het zo te zien en stoer van Jurre

Gesloten voor reacties.