Vandaag heerlijk relaxed naar Tschagguns kunnen rijden. Nog nooit zo weinig vertraging onderweg gehad op weg naar de wintersport. En dat terwijl we toch nog een paar kleine sneeuwbuitjes te verwerken kregen. We zijn om 7:30 vertrokken en hebben rustig gereden. Toch waren we om 15:15 bij hotel Montafoner Hof. Leuk om weer hier te zijn!

Omdat we lekker op tijd waren zijn we nog een stukje gaan rennen. Langs het riviertje op, brugje over, aan de andere kant weer terug. Heerlijk gerend over besneeuwde wandelpaden. De sneeuw was aangestampt waardoor het rennen eigenlijk heel goed ging en de omgeving kijkt met al die sneeuw zo mooi! Ongeveer 40 minuten en dik 6km gerend, inclusief een paar minuten tussendoor wandelen en opwarmen middels dribbelen. Leuk om de vakantie zo te beginnen.

We kozen dit hotel niet alleen vanwege de gunstige ligging en de, naar verluid, goede skimogelijkheden in de Montafon, maar ook vanwege de voortreffelijke keuken die we afgelopen september al een week lang genoten. Ook vanavond was het eten weer helemaal prima. Alles heerlijk en op-en-top verzorgd. Christel herinnerde zich dat er één keer in de week dessertbuffet was en dat was dus vanavond, dus hebben we rijkelijk opgeschept. Gelukkig hadden we vooraf gerend ;-).

We gaan nu lekker vroeg slapen, want wel wat slaap in te halen, en hebben vreselijk veel zin om morgen te gaan skiën!

Uitzicht vanaf ons balkon

Uitzicht vanaf ons balkon

Lekker eten hoort er zeker bij

Lekker eten hoort er zeker bij

Categorieën: Vakantie

1 reactie

Riant · 2013/01/19 op 23:11

Hoi. Wat fijn dat jullie goed zijn aangekomen en al de omgeving hebt ontdekt. Morgen veel ski plezier,geniet er maar van. Veel groetjesvanuit mijn warm bedje

Gesloten voor reacties.