Vandaag een pittige tocht van 73km over grotendeels onverharde paden door ’t Duitse deel van de Hoge Venen. Eenzaam en verlaten. We zijn nauwelijks andere fietsers of wandelaars tegengekomen itt tot voorgaande dagen. We hebben de Rurufer-Radweg achter ons gelaten en zitten nu op de Kylltal-Radweg die ons naar Trier moet brengen.

Het was vandaag pittig vanwege de vele klimmetjes (totaal 850m, hoogste punt bijna 700m) die regelmatig over onverharde en soms natte paden voerden. Twee fikse regenbuien afgewisseld met felle opklarigen maakten het extra uitdagend. Een goede dag dus voor Christel om eens lekker -2x- aan het Duitse gebak te gaan.

In Kronenburg nog even een wandelingetje gemaakt en vervolgens in ons simpel hotelletje aangeschoven voor een bijzonder lekker diner. Claudia: maak je geen zorgen, we zorgen wel dat we goed eten ;-).

Categorieën: Onderweg

1 reactie

RiAnt · 2009/06/09 op 20:14

Hier ook filse buien met daar tussen in heel mooi weer dus toch kunnen klussen rundum hause en aan de kersen gezeten de vogels blijven er nog redelijk af alles oké en de groeten

Gesloten voor reacties.