Vorige week hebben we met Anna en Lotte het pretparkje Tivoli in Berg en Dal bezocht. Een leuk pretparkje voor jonge kinderen. Omdat er deels slecht weer was voorspeld was het bepaald niet druk, maar het weer was de hele dag mooi en dus hebben we heerlijk genoten! Bij Anna en Lotte was vooral de achtbaan erg populair en daar moesten we dan ook vaak in.

Ik heb de dag gebruikt om mijn nieuwe camera, Canon Powershot SX260 HS, uit te proberen. Deze camera heeft een leuke high speed modus waardoor je heel snel achter elkaar foto’s kunt nemen. Leuk voor actie. Een deel van de foto’s zoals ze hierbeneden staan zijn met deze modus genomen (de foto’s van het trampolinespringen en die van de achtbaan). Daarnaast heb ik ook wat filmpjes geschoten met de camera in de zogenaamde Super slow-motion stand. Die filmpjes, op lage kwaliteit van 320×240 px, worden met 240 beeldjes per seconde opgenomen om ze vervolgens op 30 beeldjes per seconde weer af te spelen. Erg geinig. De camera kent ook nog een slow-motion stand waarmee filmpjes in 640×480 met 120 beeldjes per seconde opgenomen kunnen worden. Daar moet ik binnenkort maar eens mee gaan spelen. Ik denk dat dit modus een mooi compromis is met een stuk betere kwaliteit.

 

Categorieën: Uncategorized