Vandaag stonden wij weer ingeroosterd om op te passen in Breda. Omdat Joris en Nicole met de verhuizing bezig zijn en alle kinderen vrij van school hadden ivm Goede Vrijdag, waren alle 5 de neefjes en nichtjes in Breda. Na een ochtend paasboodschappen doen zijn we met de kinderen naar het bos bij Dorst gegaan. Christel met Lotte, Olivier en Emiel in de auto en ik met Anna en Jurre op de fiets. In Dorst eerst even een tijdje gespeeld in de speeltuin bij het pannenkoekenrestaurant (helaas gesloten) en daarna wilde Jurre toch heel graag een stukje mountainbiken. Hij was op een crossfietsje en Anna en ik op gewone fietsen. Toch maar stukje gereden (denk toch wel zo’n 4 km of zo) en dat was ook heel leuk. Jurre vond het helemaal fantastisch en Anna ook, ondanks dat zijn nog even flink onderuit ging op een afdaling. Na het fietsen hebben we ons nog een hele tijd vermaakt in het speelbos. Klimmen, springen, rennen, duikelen. Als het maar actief was! Jurre redde het nog maar net om weer naar huis te fietsen en eenmaal thuis zat dus iedereen uitgeteld voor de televisie. Maar: het was een hele leuke dag!

Categorieën: Uncategorized

2 reacties

liesbeth · 2014/04/23 op 10:12

Inderdaad hele mooie foto’s en zeker ook die van het springen!

joris · 2014/04/18 op 23:18

Mooie foto’s ! Je kunt zien dat ze zich super vermaakt hebben.

Gesloten voor reacties.