Rustdag. Omdat het een regendag was, wat erg mee viel overigens, en omdat het qua locatie goed uitkwam. Hierna fietsen we, als alles volgens plan verloopt in 4 dagen naar Praag. Dat ligt nu nog zo’n 270 a 280 kilometer in de toekomst.

We hebben de dag vandaag doorgebracht met twee keer een stukje kuieren door het kuuroord Bad Elster, lunchen en Kaffee mit Kuchen eten. Tijdens onze wandelingetjes door Bad Elster hebben we een beetje geproefd wat kuuroorden in Duitsland inhouden. Allerlei mogelijkheden om in chique en beetje protserige gebouwen heilzame baden te genieten enzo. En letterlijk geproefd want we konden ergens proeven en van het heilzame water van twee bronnen. We waren al gewaarschuwd dat het weliswaar gezond was maar ook vies. Dat eerste hebben we geen idee van maar dat tweede wel. Dat klopt.

We hebben ook nog wat nuttigs gedaan, namelijk vooruit kijken. Wat gaan de etappes in Tsjechië worden, waar gaan we zo ongeveer overnachten en wanneer komen we in Praag aan. De komende twee nachten hebben we nog niet geboekt maar wel ongeveer bedacht waar we willen overnachten. Omdat de laatste overnachting voor Praag op vrijdagavond valt en in een gebied waar de keuze voor overnachtingen niet reuze is hebben we voor die avond wel alvast een appartement geboekt. En ook voor de drie nachten Praag hebben we al iets geboekt. Nu nog fietsen.

Categorieën: Vakantie

1 reactie

Liesbeth · 2023/08/30 op 00:43

Weer genoten van de verhalen en foto’s. Toch altijd wel leuk die specifieke stijl van zo’n badhuis. Hopelijk blijft het een beetje droog voor jullie de komende dagen, fiets ze!

Gesloten voor reacties.