Een korte update uit Bergen op Zoom waar we vandaag een rustdag namen. Die was ook wel nodig want Christel had al een paar dagen last van een pijnlijke stijve nek. Vanochtend kon ze al om 8:00 bij de fysiotherapeut terecht die de nek zo goed mogelijk los gemasseerd heeft en haar een aantal oefeningen meegaf. Gelukkig zag de fysiotherapeute geen enkel bezwaar om morgen verder te fietsen mits we regelmatig pauze nemen om even de oefeningen te doen. 

De rest van de ochtend hebben we gebruikt om het vervolg van de vakantie wat beter in beeld te brengen en de etappe van morgen te plannen. We beginnen in ieder geval met een niet al te lang stuk langs de Grensroute. Even kijken hoe Christel’s nek zich houdt. 

Vanmiddag hebben we een stadswandeling gemaakt. Best veel mooie gebouwen maar eigenlijk springen vooral de Grote Markt, de Markiezenhof en de Onze Lieve Vrouwe Poort eruit. 

We sloten de dag af bij een echt Italiaanse restaurant, Napoli, waar we heerlijk gegeten hebben. 

Categorieën: Vakantie

1 reactie

RiAnt · 2021/07/05 op 23:23

Christel beterschap,gr.ook aan Leon

Gesloten voor reacties.