Ook vandaag hebben we grotendeels gespendeerd in München. We bezochten, na een uitgebreid en relaxed ontbijt, het Lenbachhaus, een kunstmuseum dat voornamelijk draait om de grote, goed verzorgde en hele mooi expositie over Der Blaue Reiter, een groep van kunstenaars rond Kandinsky in München aan het begin van de 20e eeuw. We hebben uren in dit museum doorgebracht met tussendoor een koffiepauze en op het eind een lunch. Eigenlijk was het plan om vervolgens nog wat van München te gaan zien maar het weer was ondertussen zo slecht geworden dat we daar vanaf zagen. Konden we nog naar het Lenbachhaus wandelen, terug regende het keihard zodat we de metro maar namen. Even na 17:00 waren we weer terug in de Margaretenhof in Marienstein waar we vrijdag ook verbleven. We kregen dezelfde mooie kamer (een upgrade!) en genoten van een overheerlijk halfpension diner. Daarnaast een beetje plannen gemaakt voor de komende week. Morgen worden die definitief zodra we weten hoe het weer morgen uitpakt. Vanaf dinsdag wordt het sowieso beter weer!