Helaas. De vakantie zit er bijna op. Vanochtend zijn we nadat we ontbeten hebben aan Unter den Linden nog naar de Bebelplatz en terug gelopen via diezelfde Unter den Linden. Nog heel even stukje Berlijn proeven. En dat smaakt naar heel veel meer dus binnenkort maar eens een stedentripje plannen.

Van ons hotel naar het centraal station van Berlijn was maar 5 a 10 minuten fietsen. Het begon net wat te druppen toen we bij het station waren nadat het eerder vanochtend nog mooi was. Zodoende konden wij het slechte weer dat vanuit Nederland toen net Berlijn bereikte compleet overslaan, want toen we 5 uur en een kwartier later in Deventer aankwamen scheen daar de zon alweer! We waren ruim op tijd op het juiste perron voor onze trein van 12:30. Het was nog even uitzoeken waar we precies moesten gaan staan voor de fietscoupé. En toen de trein kwam was het met tamelijk veel fietsers die mee moesten even hectisch om alles in de trein en op de juiste plek te krijgen. Overigens waren de plekken voor de fietsen lekker ruim en zaten we vlakbij onze fietsen. Zowel voor de fietsen als voor onszelf hadden we gereserveerde plekken. De treinreis was verder saai te noemen. Veel was er niet te zien en het weer was dus slecht. We kwamen wel netjes op tijd in Deventer aan. 

In Deventer hadden we een alleraardigst hotelletje geboekt, in een mooi oud gebouw bij een snoepwinkel en museum,  middenin het centrum. We aten vanavond bij Jackies en dat was erg goed. Het eten was heerlijk en de bediening uitmuntend. Zelden zo goed meegemaakt!

Morgen fietsen we terug naar Malden. Dat is nog best wel een stukje fietsen en we hebben allebei ’s avonds nog een afspraak. Lekker krap gepland, maar we hebben dan ook alle tijd voor de vakantie goed benut!


1 reactie

RiAnt · 2017/07/13 op 10:06

Goede reis…..

Gesloten voor reacties.