0km – 0 uur zadeltijd

Vandaag dus helemaal niet gefietst. Het was tijd voor een rustdag. Die viel gelijk ook samen met, althans voorspeld, slechter weer, wat eigenlijk wel meeviel. Na het ontbijt hebben we wat kleding gewassen en daarna zijn we weer langs de rivier naar het centrum van Echternach gewandeld. Daar hebben we een stadswandeling gedaan en het abdijmuseum bezocht. Een klein museum, maar wel de moeite waard. We waren er een keer snel doorheen omdat we vanwege de middagsluiting maar een dik half uur de tijd hadden. Toen we onze Flammkuchen-lunch verorberd hadden en net afgerekend hadden begon het te gieten maar gelukkig was het na 10 minuten alweer bijna droog en konden we onze stadswandeling afmaken en droog weer terug naar het hotel wandelen.

Ik heb daarna nog de klimtijdrit in de Giro kunnen kijken en man o man wat is die Giro een mooie ronde en wat een prestatie van Steven Kruijswijk. Volgens mij maakt hij echt kans op de eindoverwinning. We gaan het hopelijk meemaken. Christel heeft de tijd nog benut om even lekker te zwemmen in het mini zwembad van het hotel. Daarna hebben we heerlijk gegeten en gedronken in het hotel.

Hopelijk werkt het weer morgen genoeg mee om weer verder te gaan.


1 reactie

Leny Wijts · 2016/05/23 op 10:19

Prachtige tuin. Het eten ziet er ook lekker uit, maar dat muisje op het bord …. jakkes 😉 Hopelijk vandaag een droge fietstocht.
Leny

Gesloten voor reacties.