Nadat het zo’n 24 uur onafgebroken gesneeuwd had, zag de wereld er vandaag compleet wit uit. En de voorspellingen waren ook nog eens dat er vandaag nog regelmatig wat sneeuwbuien zouden zijn. En verder zouden we af en toe de zon zien en zou het zicht soms slecht zijn. Nou, dat klopte dus allemaal!

Eigenlijk wilden we vandaag weer gaan langlaufen, maar omdat we dat in Monte Pana wilden gaan doen en daar vandaag wedstrijden waren, besloten we te gaan skiën en morgen te gaan langlaufen. Waarom ook niet! En vanwege de vele verse sneeuw en de voorspellingen gekozen voor Seiser Alm. Daar wilden we sowieso nog een dag gaan skiën vanwege de mooie rustige pistes en dus prima voor vandaag (zondag is normaal gesproken toch een drukkere dag). De hele dag lekker geskied, soms in de zon, soms terwijl het sneeuwde en, vooral ’s middags, regelmatig in de nevel. We hebben deels weer andere pistes gedaan dan de eerste dag op Seiseralm en daar zaten ook een aantal hele mooie bij en een piste met slalom en tijdsmeting. Vanwege het hoge vermakelijkheidsgehalte maar gewoon twee maal gedaan.

Vandaag maar weinig foto’s gemaakt, vanwege de nevel en omdat we al op Seiseralm geskied hadden, en daarom ter aanvulling een filmpje, opgenomen op een zo goed als lege pistes (wat heel vaak het geval was) terwijl de zon nog scheen.


1 reactie

Liesbeth · 2016/03/07 op 22:25

Hallo, Anna slaapt al, dus de paardjes zal ik haar later nog laten zien. Ik vond dat langlaufen toch wel romantisch hoor, met al die mooie sneeuwvlokjes op de foto’s. Geniet maar lekker verder! Groetjes, Liesbeth

Gesloten voor reacties.