Nog een keer Silvretta Nova met nog een dag mooi weer. Dit keer gewoon de skibus genomen. Naast wat pistes die we op woensdag deden hebben we ook heel wat andere pistes gedaan waaronder een gave halve dalafdaling bij Gaschurn (tot het mittelstation van de gondel), een zwarte piste die eindelijk echt een beetje zwart was en nog 2x een mooie rode piste bij Garfrescha. Onderweg nog een keer mijn snelheidsrecord verbeterd, nu boven de 75km/h.

Op de eerste dag was Christel gewoon even op de sneeuw gevallen tijdens het skiën, eergisteren in de sleepllift en vandaag, het werd alsmaar erger, in het restaurant. Allemaal zonder erg, maar het voelt toch wat onhandig.

Helaas alweer de laatste dag. We sloten uiteraard af met een lekker diner in Montafoner Hof en waren ‘helaas’ verplicht om de fles wijn in zijn totaliteit te verorberen. Een mooie afsluiting van een lekkere skivakantie.