Er was al beter weer voorspeld voor vandaag en dat werd helemaal bewaarheid. Veel zon, lage temperaturen, goede pistes en niet al te veel mensen in het skigebied maakte dat het een echte topdag werd. Gelukkig hadden wij allebei de slag lekker te pakken, ondanks wat spierpijn van de vorige dagen.

Vandaag stond wederom Hochjoch/Grasjoch op de agenda. We hebben het hele gebiede meerdere keren doorkruist en lekkere pistes meerdere malen gedaan. Er zijn maar weinig pistes die we helemaal niet gedaan hebben. Een trage oude stoeltjeslift enlange sleeplift namen we op de koop toe. Het weer was zo goed dat het allemaal niets uitmaakte. Een nieuwe verbindingslift, de Panoramalift, zorgt ervoor dat Grasjoch snel bereikt kan worden. Leuk weetje is dat deze lift eerder gebruikt is op de Floriade. We wisten al dat die naar Montafon zou gaan, nu hebben we er zelf in gezeten!

Lunch hebben we genoten in de Wormser Hütte, een kleine gezellige hut, beetje afgelegen van de hoofdpistes, maar daarom niet minder druk. Gelukkig kregen we na even wachten toch een plek.

Het avondeten in Montafoner Hof was wederom goed. Tevens hebben we geleerd dat Rosenkohl niet Broccoli is, wat we eerst dachten, maar spruitjes. Hebben we die ook weer een keer gegeten.