Lekker. De vakantie is nu echt begonnen! Vandaag een hele voorspoedige reis naar Lenzerheide in Zwitserland. We vertrokken uit Malden om 8:30 en waren vlak voor 17:00 hier. Leuk hotel met aardige eigenaar en goede mtb faciliteiten. En ook het eten is ons de eerste avond al goed bevallen. Niet culinair hoogstaand, maar wel lekker.

We hadden nog genoeg tijd om even een rondje rondom de kleine Heidsee te lopen (er is ook nog een grote) en voor Christel om even een rotsblok te beklimmen. We moeten later deze week overigens nog een keer terug met de klimschoentjes. En overigens ook nog een keer om te rennen rondom de grote Heidsee. Maar belangrijkste: een paar mooie biketouren maken.

Categorieën: Vakantie

1 reactie

Riant · 2014/06/16 op 08:36

Ziet er goed uit, geniet er maar van maar wel een beetje voorzichtig wij zien jullie wel graag gezond terug. Groetjes

Gesloten voor reacties.