Gisteren laat in middag kwamen we aan in Lanslebourg. Ons appartement bleek verrassend luxe, netjes en groot (we hebben een 4 persoons appartement met zijn tweeën). Joris en Nicole met de kids hebben een appartement in een ander complex, een kleine km van ons vandaan. Goed te belopen dus.
 
 Toen we aankwamen sneeuwde het licht, maar al snel sneeuwde het stevig door en dat bleef het de hele avond doen. Mooi laagje erbij dus.
 
 Nadat we voor Jurre en Emiel ski’s en Lea geregeld hadden konden we eindelijk eten. Laat maar lekker! Daarna naar de appartementen om eens lekker lang te slapen.
 
 Vanochtend eerst, na uitslapen en ontbijt, lang in de rij gestaan om skipassen te regelen. Daarna (rond 11:30) eindelijk gaan skiën. Om te beginnen gemakkelijke groene piste. Hier kwamen we Joris, Nicole en kinderen ook weer tegen dus samen verder geskied. Na de lunch weer afgesproken met Joris en Nicole (kinderen waren op les) om gezamenlijk wat te skiën. De blauwe pistes vielen toch wat tegen. Enerzijds door de toestand van de pistes en anderzijds omdat ik mijn dag niet had. Uiteindelijk toch nog tot 17:00 geskied.
 
 Vanavond heerlijk met zijn tweetjes (J&N wilden in hun appartement eten) traditioneel (kaasfondue) gegeten! Natuurlijk met een mooie fles wijn.
 


– Posted using BlogPress from my iPhone


1 reactie

Riant · 2013/12/31 op 09:33

Een fijne ski dag deze laatste dag van het jaar, een fiantastische jaarwisseling en een goed begin ook voor JNJE. Wij gaan naar Maria en Ab.groeten

Gesloten voor reacties.