Ergens aan het begin van dit jaar aten we bij restaurant Vesters in Nijmegen. In het wijnarrangement zat ook een Kroatische wijn. Het een leidde tot het ander en toen ik de sommelier vertelde dat wij naar Dubrovnik op vakantie zouden gaan, zei hij dat we dan echt bij 360 degrees zouden moeten gaan eten.

Vanavond dat dus maar gedaan. En wat een lekker eten, wat een magnifieke ambiance. Helemaal perfect. Wat dacht je van gerechten als ‘Risotto or let’s call them risottos’ waar de beste risotto ter wereld achter schuil gaat of ‘The suckling pig, his mother & the duck’ waar een onwaarschijnlijk lekkere foie gras de canard, als lolly, onderdeel van uitmaakt. Een absolute aanrader. Niet goedkoop, maar wel Michelin ster niveau, ware het niet dat Michelin Kroatië nog niet heeft aangedaan.

Overigens duidelijk het einde van het seizoen: we waren de enige gasten maar met zo’n lekker eten kans ons dat geen donder schelen!


– Posted using BlogPress from my iPhone

Categorieën: CulinairVakantie

1 reactie

Leny Wijts · 2013/10/15 op 23:05

Jammer dat jullie alleen in het restaurant zitten.
Ik had hier (en Mathieu natuurlijk ook) graag bij willen zijn.
Wat ziet dit er lekker uit. Ik zie en lees dit, terwijl ik een simpele cracker zit te eten.
Maar wel met een lekker glas rode wijn erbij 😉

Goede terugreis, Leny

Gesloten voor reacties.