Voor het eerst en voor de enige keer twee overnachtingen achter elkaar in hetzelfde hotel. Dat betekende dus voor een keer niet de koffers pakken voor het ontbijt. Relaxed!

We hadden vandaag kunnen kiezen voor een rustdag maar niet dus, we zijn gewoon gaan fietsen (52,5km met 400hm). Een rondrit vanuit ons vakantiepark door het mooie lagune-gebied (met tientallen hele actieve krabbetjes in de ochtend vloed), langs zoutpannen en door gehuchtjes en een enkel stadje. Heerlijk rustig, vrij vlak en weer erg mooi. En met dit mooie weer helemaal top. Tussendoor hebben we een hele typische lunch genoten: rijst met ‘scheermesjes’ en gefrituurde kleine makreeltjes (zonder kop, op de staart na is alles te eten).

Vandaag ook veel verschillende vogels gezien. De lagune is een gebied met veel vogel (en planten) rijkdom.


– Posted using BlogPress from my iPad

Categorieën: FietsenVakantie