Omdat voor morgen slecht weer voorspeld werd (en wordt) besloten we om vandaag voor de 4e dag op rij te gaan biken. Ook nu weer met gids Marcus. In overleg met Marcus en op verzoek van Christel wel gekozen voor een kortere tocht (net iets meer dan 25km met 750hm). Daarmee is het een ochtendactiviteit geworden. Kwam goed uit want bezige bij Marcus had nog een afspraak om 14:00. Wederom werden we opgehaald door Marcus bij het hotel om 9:00. Eerst ging de route relaxed omlaag langs de rivier, over asfalt en simpele trails, richting Sankt Anton im Montafon. Daar begon de klim. Één lange klim van 10km via Bartholomäberg naar de Fritzensee. Bijna helemaal over asfalt en op een paar stukken na niet echt steil. Bij de Fritzensee (een poel, heel veel meer is het niet) hebben we nog kort gepauzeerd om energie op te doen voor de afdaling. Die verliep voor een groot deel over weide- en bostrails. Sommige stukken waren erg uitdagend en zaten tegen het maximum van ons kunnen aan, maar absoluut top!

Na Kaffee mit Kuchen (Sarah Bernhardt Torte en Dobos Torte) als lunch nog even langs de Intersport om mijn demper na te laten kijken en een nieuwe drinkzak te kopen. Het volgende programmaonderdeel was de Flying Fox voor Christel bij de Latschauer Stausee. Abseilen over een afstand van meer dan 500m, 40m boven de See en met een maximale snelheid van 70km/h. Niets voor mij maar heel leuk voor Christel. Zie het filmpje onderaan.

Het avondeten werd vanavond aangevuld met een Weinreise langs Oostenrijkse wijnen. Leuk en lekker! Morgen is het, op onze trouwdag, dan echt tijd voor een Ruhetag.


1 reactie

RiAnt · 2012/09/26 op 22:58

wat een uitdaging!!!!!!!!! voor morgen Proficiat en een mooie rustige dag groetjes

Gesloten voor reacties.