Helaas was het tijd om afscheid te nemen van Friedlwirt en van Bernhard en Monika. Wij kunnen iedereen Friedlwirt van harte aanbevelen voor een mountainbike vakantie. Grote kamers, erg goed eten, goede bike voorzieningen en een super prijs-prestatie verhouding. Na het hartelijke afscheid nog snel even bij Martin’s Bikeshop langsgereden om de bar-ends van Christel’s fiets te vervangen. Eentje was gisteren tijdens haar val (nou ja, echt spannend was dat niet) afgebroken was.

De reis naar ons volgende hotel, hotel Montafoner Hof in Tschagguns, verliep verder zonder problemen. Onderweg nog even heerlijk gelunched in Mötz, net naast de autosnelweg. Op de autosnelweg tussen Innsbruck en Vorarlberg kom je door ontzettend veel tunnels en we hadden geen zin meer in de langste, de Arlberg tunnel. Daarom maar de Arlberg pas genomen. Best leuk, al regende het de hele tijd dus konden we niet echt van mooie uitzichten genieten. We werden in Montafoner Hof hartelijk welkom geheten en kregen een uitgebreide tour door het hotel, dat aardig wat faciliteiten biedt. Waarover later meer. Toen het even droog was of leek zijn we nog gaan rennen al ging het bijna onmiddellijk weer regenen. Daarom kort, 20 minuten, gerend. Toch lekker.

Een bijzonder faciliteit van dit hotel blijkt het restaurant te zijn. Het is namelijk door Gault Millau onderscheiden! En inderdaad: heerlijk eten met creatieve gerechten. Dat wordt dus een hele week culinair genieten. Als nou ook nog het mountainbiken hier lekker gaat en het weer een beetje meewerkt, komt het vast allemaal goed!

Spreuk in hotel Montafoner Hof

Spreuk in hotel Montafoner Hof

Categorieën: Vakantie