Recentelijk heb ik de nieuw Office 2011 voor de Mac aangeschaft. Zowel voor thuisgebruik als voor op het werk. Ondanks de wat matige stabiliteit van met name Outlook ben ik toch erg tevreden. Outlook ipv Entourage vind ik een enorme stap vooruit. Eindelijk meerdere agenda’s openen, ’threaded mail view’ (hoe hebben we het ooit zonder kunnen doen) en een heleboel kleinere verbeteringen maken dat alleen Outllook de upgrade (let op: er wordt geen upgrade aangeboden) waard. Het andere onderdeel waarmee ik vrij veel gewerkt heb de afgelopen week is Word. Even wennen aan de ribbon, maar verder geen problemen. Super prettig werkt de full-screen modus die ik ook al van Apple’s Pages kende. Dit maakt het langdurig werken aan documenten veel prettiger. Ik zal nog wel eens posten als ik meer ervaringen heb.