Alweer geen bericht van een lelijke mtb tour of iets anders negatiefs. Vandaag de mtb’s op de auto geladen en naar Welschnofen gereden. Vandaar uit een tour van bijna 28km en ruim 900hm gemaakt. Beginnend met een stevige klim over asfalt gevolgd door een mooie trail. Helaas op een paar plekken lopen omdat die stukken te lastig/gevaarlijk waren. Na de trail dachten we te gaan lunchen maar het restaurant waar we uitkwamen bleek ruhe tag te hebben. Over een mooie forstweg verder gereden naar de Schillerhof waar we lunchten met een ontzettend mooi(ste) panorama op de omliggende bergen. Vervolgens door naar de Nigerpass waar we beide genoten hebben van een Eiscafe. Tot slot volgde een mooie en snelle afdaling naar Welschnofen. Terug bij het hotel genoten van een lekkere en gezellige Grillabend. En nu verder met de 2e helft van de halve finale!