Vandaag zijn we naar onze volgende locatie gereden: Feld am See in de Nockberge regio in Karinthië. Eerst weer alle spullen verzamelen! Het ‘nadeel’ van ergens langer blijven is dus dat je heel veel uitpakt en laat rondslingeren.

We besloten om grotendeels binnendoor te rijden: Fernpass, Zillertal, Gerlospass, Krimml (met mooie uitzichten op de beroemde watervallen) en tenslotte dwars hoor de Hohe Tauern, een indrukwekkende bergwereld!

Onze eerste indruk is dat het hotel leuk is, goed eten biedt en weer goede bikefaciliteiten heeft. De biketouren hier zijn waarschijnlijk meest behoorlijk zwaar met veel hoogtemeters. We gaan het merken ;-).

Categorieën: Vakantie

3 reacties

Marie-Jose · 2010/06/26 op 15:50

Nou, jullie zijn goed bezig!
Altijd leuk om jullie verhalen te lezen.
Geniet er nog van en wij doen het even rustig aan dit weekend.

Groetjes vanuit een warm Sevenum.
Ron en MJ

JNJE · 2010/06/26 op 14:30

en oh ja, doe maar niet hetzelfde als tante Nelly. die is gisteren vanuit engeland teruggekomen met een open elleboogbreuk…

JNJE · 2010/06/26 op 14:27

hee daar,
da’s leuk. jullie zijn waarschijnlijk door het dorp gereden waar wij 2 jaar geleden zijn geweest (seeboden, onze ferienwohnung:46.819865,13.511875) erg mooi gebied daar, met niet al te veel hoge toppen maar wel erg mooie meren (die itt andere verleidelijke blauwe bergmeertjes in oostenrijk, wel te bezwemmen zijn) en een erg mooi landschap! en meer kans op mooi weer dan elders in oostenrijk!
Wij zijn vandaag in Holthees met de kids (ook hier is het lekker weer).

Groeten en nog veel vakantieplezier,
JNJE

Gesloten voor reacties.