Christel voelde zich vandaag weer wat beter en daarom besloten we te gaan wandelen. Een niet te zware wandeling die allerlei mogelijkheden bood om in te korten of uit te breiden. Eerste etappe ging vanaf het hotel naar de Ehrwalder Almbahn door mooie Alpenweitjes. Met de lift naar boven en vanaf het bergstation via een mooie en eenvoudige route naar de Seebenalm waar we gegeten hebben. Na de pauze zijn we doorgelopen naar de bijzonder fraai gelegen Seebensee. Na daar even van het uitzicht genoten te hebben zijn we de terugweg aangevangen.

We hadden drie mogelijkheden: met de lift terug naar beneden, maar dan moesten we ons haasten, via een breed pad zo ongeveer parallel aan de lift naar beneden of via de zware en lastige maar kortere Immensteig. Omdat het met Christel steeds beter ging en we wel van een uitdaging houden kozen we voor de laatste. Ondanks de borden ‘nur für Geübten’ en ‘nur mit Alpine Erfahrung’. We vonden dat we dat waren cq hadden. De Immensteig bleek leuk en inderdaad lastig op stukken waar we een Seildraht moesten gebruiken om ons aan vast te houden. Maar ook: heel mooi vooral de Alpenweides en het uitzicht op de waterval. Pas na zessen waren we terug bij het hotel.

Categorieën: VakantieWandelen

1 reactie

Liesbeth · 2010/06/23 op 20:18

Hoi Christel en Leon,

Christel gelukkig weer wat beter en het weer kan er ook mee door geloof ik.
Mooie foto’s om lekker mee te genieten. Hier in NL is het een beetje heet aan het worden. Vandaag ’s ochtends gezwommen met de kinderen in de Warande (openluchtzwembad in Oosterhout, een aanrader als jullie nog een keertje met de kids willen gaan zwemmen). Vanmiddag naar Nicole, Jurre en Emiel en daarna kwam Joris ook thuis en hebben we lekker gegeten. Verder weinig te melden geloof ik. Dus de spannende verhalen moeten van jullie komen. Groetjes, Liesbeth

Gesloten voor reacties.