Vandaag hebben we met (een deel van; Liesbeth, Job en de drie Drenthjes waren op vakantie) de familie de 43e trouwdag van Riek en Antoon van Kempen gevierd met ’s middags een bezoekje aan Liberty Park in Overloon (voorheen Oorlogs- en Verzetsmuseum genaamd) en ’s avonds een etentje met zijn vieren (wij, Vader en Moeder) in de Vier Linden te Vierlingsbeek.

Liberty Park is mooi. Het bestaat uit een -gratis toegankelijk- park en een groot museum. In het museum is veel oorlogstuig (zie foto’s) te vinden, maar ook een uitgebreide en indrukwekkede fototentoonstelling. In het begin leek Jurre erg moe maar na een fristi tijdens een pauze in de cafetaria van het museum was hij weer helemaal het mannetje. Op en top energie. Mede daardoor hebben we maar delen van de fototentoonstelling gezien. Bewaren we tot een volgende keer.

Vervolgens nog even rondgelopen in het park. Jurre vermaakte zich, zoals op de foto’s te zien is, prima.

’s Avonds zijn we nog gaan eten in de Vier Linden te Vierlingsbeek. Een voortreffelijk en luxe restaurant op een wat vreemde locatie. Het restaurant wordt gerund door een jong stel dat garant staat voor en een goede bediening en een goede keuken. Dit konden wij alle vier beamen. Het restaurant ligt direct naast het voetbalveld van Vierlingsbeek waardoor je de indruk kan krijgen dat het de kantine of op zijn best de kroeg van de voetbalclub is, maar het is dus echt een goed restaurant. Hopelijk houden ze het hier vol. Ik kan het in ieder geval aan iedereen aanbevelen. Zie hier voor meer informatie.

Categorieën: Culinair