Vanavond werden we tijdens het diner nog op een optreden van twee muzikanten in Lederhosen getrakteerd. Volgens Christel en Nicole ging het om ‘lederhosen met sexy benen’. Typische Tiroler muziek. Geinig. Helaas kan de iPhone niet flitsen dus de foto is wat wazig.

Categorieën: Onderweg

2 reacties

RiAnt · 2010/01/18 op 09:48

Hoi allemaal,
het ziet er allemaal fatastisch uit leuk zo mee te kunnen genieten.
Hier is weer bijna alles groen en de sneeuwklokjes bloeien bijna.
We zien weer uit naar het volgend bericht, heel veel lieve groeten en een knuffel van Opa en Oma voor Jurre en Emiel

Liesbeth · 2010/01/18 op 09:12

Hidihi,
Ik ben wel een beetje jaloers hoor, klinkt allemaal fantastisch. En Pengelstein, Ochsalm doet me weer terugdenken aan de keer dat ik ook mee ben geweest. Een aantal pistes kan ik me nog wel goed herinneren, Pengelstein was volgens mij wat verder weg. Hier is gisteren alle sneeuw gesmolten, dus geen witte landschappen meer. Vanochtend is grijs en grauw, temperatuur geen idee want ik zit nog in mij badjas, blijkbaar een buikgriepje te pakken. Zojuist ziek gemeld en zometeen weer het bed in, hopelijk gaat het met een extra dagje rust snel weer over.
Vandaag natuurlijk voor julllie toch wel een beetje spannend met Jurre en Emiel in de oppas, hopelijk blijft het goede gevoel daarover en kunnen de kids ook lekker genieten van de sneeuw.
Nicole weer helemaal opgeknapt? Jammer dat Leon vergeten is de benen van de Maenner in Lederhosen te fotograferen…..
Groetjes en liefs, Liesbeth

Gesloten voor reacties.