We zitten nu op de laatste Radfernweg op weg naar de Bodensee: de Heidelberg-Schwarzwald-Bodensee Radweg (HSB). We hebben nog wel zo’n 250km te gaan op dit stuk;-).

Vanochtend hebben we nog even Neustadt bekeken om daarna via de Palatia Radweg (al vonden we nergens bordjes die de route zo noemden) naar Speyer te rijden. Speyer bleek erg mooi. Veel mooie kerken, een dom (zie foto) en andere oude gebouwen. Een mooie Altstadt. Zeker leuk om een keer wat langer te verblijven, maar wij reden verder naar de HSB. Deze vandaag gevolgd totaan Bruchsal (jawel – hier is de bekende Raststaette aan de A6 naar vernoemd) waar een wondermooi barok paleis bleek te staan. Naast dit paleis beschikt Bruchsal ook over een mooi hotel annex restaurant annex brouewerij met de welluidende naam Wallhall.

Vandaag hebben we het rustig aan gedaan (Christel was niet fit): een volkomen vlakke 74km.

Categorieën: Onderweg

1 reactie

RiAnt · 2009/06/17 op 23:28

Christel hopelijk voel je je morgen beter en anders toch maar wat rustiger aan doen anders neem je toch de trein!!!!!!
Dinsdag heeft Marjo een dochter gekregen en het ging er goed mee ze heet Linde vandaag oftewel inmiddlels gisteren weer kersen ingemaakt dus dat wordt smullen het weer was er eigenlijk te mooi voor maar ja voor wat hoort wat !! veel lieve groeten RiAnt

Gesloten voor reacties.