Een etappe van 100km via de LF3a heeft ons vandaag van Malden naar Asselt boven Roermond gebracht. De wind was in theorie gunstig (NO) maar door het vele gekronkel van de route hadden de wind vaak tegen al was het schuin van voren. Laatste stuk hadden we wel wind in de rug. Het letterlijk en figuurlijk hoogtepunt was het kasteel van Kessel. De route was op zijn mooist tussen Blerick en Asselt: de Maasvallei toont zijn verrassende gezicht.

Bij de overnachting in het Asselts Bed en Bredje hadden we een Aspergement geboekt: mjam! Mooie kamer overigens. Met Afrikaanse attributen zoals muziekinstrumenten ingericht.

Het was vandaag grotendeels droog. Alleen het laatste kwartier lichte regen. Hele dag weinig zon.

Als onervaren vakantiefietsers moesten we natuurlijk ook dingen vergeten: borstel en -vervelender- Christel’s bril liggen nog thuis. Nou ja.

Categorieën: Onderweg

1 reactie

Ton · 2009/06/07 op 12:14

Beste Christel en Léon,

Ons respect voor jullie ambitieuze plan! 1100 km is nogal wat, zelfs met de auto. We zijn benieuwd wat jullie ervaringen zijn.
Zelf aarzelen we nog wat betreft onze vakantieplannen: de fietsroute Passau-Wenen is nog niet van de baan, maar aan de andere kant zijn we allebei wel érg toe aan een luiervakantie (luieren zoals in: niets doen, rondlummelen…).
We zullen jullie route nieuwsgierig volgen! Succes!

Jeannette en Ton

Gesloten voor reacties.